HOMEMADE Burger

INGREDIENCIE:

  • Pečivo, vhodné na burger (ja som použila celozrnné žemle)
  • Kúsky bravčového/hovädzieho/hydinového mäsa (ja som mala hydinu)
  • Zelenina (reďkovka, cibuľa, ľadový šalát, rajčiny)
  • Dressing (BBQ, Dressing na burgre)

 

PRÍPRAVA:

Kúsky mäsa najprv jednoducho upečieme a necháme si ich na neskôr. Do trúby si zatiaľ dáme na cca 5 minút rozkrojené pečivo, aby bolo chrumkavé.  Po vybratí pečiva z trúby si  na dolnú časť pečiva dáme dressing (podľa ľubovoľného výberu), upečené mäso alebo malé kúsky mäsa a na to dáme pokrájanú zeleninu. Môžeme ju použiť buď čerstvú alebo mierne podusenú na panvici. Navrch položíme vrchnú časť pečiva a do stredu zapichneme špajdľu, aby burger držal pokope.

 

You may also like